Pegasus Hava Yolları; Stuttgart, Münih, Düsseldorf, Köln, Berlin, Nürnberg ve Frankfurt'tan sonra, Almanya'daki 8. noktası olarak uçuş ağına kattığı Hamburg'a ilk uçuşunu 1 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleştirdi.
Pegasus'un 49.99 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa açtığı Hamburg seferleri, haftanın dört günü gerçekleştiriliyor. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Hamburg Havalimanı'na Pazartesi, Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 11.20'de; Hamburg Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise aynı günler saat 14.25'te kalkan seferlerle ulaşabiliyor.

Pegasus, Hamburg'u 44 noktaya bağlıyor

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini Hamburg'a yurt içinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Gazipaşa/Alanya, Hatay, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van olmak üzere 23 noktadan, yurt dışında ise Almati, Bahreyn, Berlin, Beyrut, Bişkek, Doha, Donetsk, Dubai, Kharkiv, Krasnodar, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Lviv, Mineralnye Vody, Omsk, Tahran, Tel Aviv, Tiflis, Tiran, Viyana, Zürih olmak üzere 21 noktadan, toplamda 44 noktadan bağlantılı olarak uçuruyor.

Avrupa'nın köprüleriyle ünlü şehri Hamburg, Pegasus misafirlerini bekliyor

Elbe, Alster ve Bille nehirlerinin kesişim noktasında bulunan Hamburg, Avrupa'nın en çok köprüye sahip olan şehri olarak biliniyor. Avrupa'nın en büyük limanlarından birine de sahip olan Hamburg, doğal ve mimari güzellikleri bir arada barındırıyor. Alışveriş ve kültürel aktiviteleri açısından da oldukça zengin olan Hamburg, Pegasus misafirleri için yaz döneminin keyifli seyahat noktaları arasında yer alıyor.