Gülşehir’in gelişmesi ve değişmesi adına büyük projeleri hayata geçiren Belediye Vahdi Arısoy çalışmaların her aşamasını takip ederek personelle beraber mesai yapıyor.
Belediye Çavuşu Ercan Özbek, Fen İşleri Müdür Vekili Ufuk Uludağ ve İnşaat Mühendisi Samet Ercan yaptığı teknik incelemeler sonrasında Gülşehir’in marka bir şehir haline gelmesi için belediyenin tüm birimleriyle birlikte yoğun mesai içerisinde olduğunu belirtti.
Alt yapıyı yaparken halkı biraz rahatsız ettiklerini kaydeden Başkan Arısoy; “Yollar bozuldu, trafik sıkıştı, su kesildi ama Gülşehir’imizin alt yapı problemi çözülmüş oldu. Gülşehir’in artık alt yapı sorunu kalmadı. Yüksek standartlarla yollarımızı sıcak asfalt ile asfaltladık ve şuanda devam eden kış öncesi rampa ve yollar başta olmak üzere kaldırım, peyzaj düzenlemesi de hızlı bir şekilde devam ediyor. Gülşehir Belediyesi çalışıyor Gülşehir gelişiyor ve emin adımlarla geleceğe en güzel şekilde hazırlanıp yoluna devam ediyor.
Bizleri sabırları ile destek veren Gülşehir halkına teşekkür etmek istiyorum. Hiç bir zaman dedikodu rüzgârına kapılmadan, hiç kimse ile uğraşmadan sadece yatırımla, çalışmayla, üretmeyle uğraşarak sizlere en güzel yaşanabilir bir Gülşehir inşa etmeye devam edeceğiz. Yeter ki sizler bizden dualarınızı ve manevi desteklerini esirgemeyin diyorum” dedi.