Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'den geçtiğimiz yıl emekli olan Prof. Dr. Abdullah Özbek'in Nevşehir programı oldukça yoğun geçti.

Abdullah Özbek ve Zeki Soyak Yurdu Müdürümüz Mustafa Fehmi Çiftçi ile birlikte öncelikli olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra aynı zamanda Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden öğrencisi olan Nevşehir İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı olan Doç. Dr. Sefa Bardakçı'yı ziyaret etti. Sefa Bardakçı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken Abdullah Özbek ie geçmişi yâd ettiler.

Ardından Eğitim Fakültesi'nde olan programda öğrencilere seslenen Abdullah Özbek Efendimizin hayatından bahsederken Efendimizin en önemli özelliklerinden birinin de Emin sıfatı olduğunu ve bu sıfatın Efendimize bizzat can düşmanları tarafından verildiğini hatırlatarak günümüzde de güvenilir olmanın ne kadar önemli bir durum olduğunu söyledi.

Programın ardından Abdullah Özbek Hocamızla Konya'dan  tanışıklığı olan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Mazhar Bağlı'yı ziyaret edilerek yine eski günler yâd edildi. Ziyaretten memnuniyetini bildiren Mazhar Bağlı, Abdullah Özbek Hocamıza, Enderûn Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu'ya ve Zeki Soyak Yurdu Müdürü Mustafa Fehmi Çiftçi'ye teşekkürlerini iletti.

Akşam Kapadokya Kültür Merkezi'nde halka açık yapılan programda ise Efendimizin eğitimciliği üzerinde duran Abdullah Özbek zaman zaman soru cevap şeklinde yürüttüğü konferansta Nevşehir ile tanışmasına vesile olan Enderûn Eğitim Vakfı'na teşekkür ederek tamamladı.