Polatlı Ticaret Odası (PTO) Başkanı Ulvi Sakarya ve beraberinde Polatlı Ticaret Odası  Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet bugün Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın da hazır bulundular.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldikleri Nevşehir de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız la görüşerek bilgi alış verişinde bulunan Polatlı Ticaret Odası (PTO) Başkanı Ulvi Sakarya her iki komşu Ticaret ve sanayi odalarının zaman zaman ortak çalışmalarda bir araya geldiğini ancak bunun daha da artmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir ve Polatlı’nın birçok alanda aynı kaderi paylaştığını ifade ederek karşılıklı sorunlarının çözümünde ortak hareket etmenin büyük fayda sağlayacağını vurguladı. Parmaksız Polatlı ile Nevşehir arasındaki birlikteliğin bütün alanlarda artması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Daha sonra Hatıra fotoğraflarının ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız,Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Aydın ile Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş konuk Polatlı PTO Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya'ya ziyaretin anısına Nevşehir'e özgü Çini işlemeli bir tabak hediye etti.