PTT Genel Müdürlüğü her yılbaşı olduğu gibi bu yılbaşı da kargo ve APS gönderilerinde indirim yapacak. PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent Uğurtepe, yılbaşından önceki 5 işgünü postaya verilecek posta kargosu ve APS/Kurye gönderilerine yüzde10 indirim uygulanacağını bildirdi.
PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent Uğurtepe, konuya ilişin şunları söyledi:
“Geçmişten geleceğe hizmet anlayışımızla her zaman her yerde tüm halkımızın yanında olan PTT, yılbaşı dolayısıyla kampanya düzenlenmiş olup, düzenlenen kampanya kapsamında; yılbaşından önceki 5 işgünü (26-30 Aralık 2016) içerisinde, postaya verilen posta kargosu ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 10 indirim uygulanacaktır.
Yılbaşı kampanyasına özel hazırlanan tebrik kartları PTT işyerlerimizde ücretsiz olarak dağıtılacak olup, yalnızca gönderi ücreti tahsil edilecektir.
Öte yandan PTTCell hizmetimiz; çok ekonomik olan hizmetimiz rakipsiz tarifelerle, siz halkımızın hizmetine sunulmuş olup, ayrıca PTTCelli müşterilerimiz havalelerini ve PTTKargo ile gönderilerini yüzde 20 indirimli gönderebileceklerdir.
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu alışveriş merkezi olarak hizmete giren E-pttavm’de çok avantajlı ve ekonomik ürünler satışa sunulacak olup, bütün vatandaşlarımız PTT güvencesiyle istediği her türlü ürünü bu siteden alabilirler. Beğenmediklerini 10 gün içerisinde iade edebilirler.
PTT ailesi olarak Nevşehirli tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarız."