PTT’nin 175. Yıldönümü etkinlikleri nedeniyle Nevşehir PTT Başmüdürlüğü yöneticileri Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

PTT teşkilatı tüm yurtta olduğu gibi Nevşehir’de kuruluşunu 175. Yıldönümünü kutluyor. PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Nevşehir Başmüdürü Bülent Uğurtepe ve PTT yöneticileri Nevşehir Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sundu. PTT yöneticileri buradaki yapılan törenin ardından ise Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret ederek PTT’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret eden PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe burada yaptığı açıklamada ‘’Posta ve Haberleşme, insanoğlunun birbirleriyle iletişim ihtiyacından doğmuş olup 175 yıldan beri bu hizmet kurumumuz tarafından yerine getirilmektedir. Önceleri çok ilkel şartlarda yapılmaya çalışan Posta ve Haberleşme hizmetleri teknolojilerde ki hızlı değişim ve gelişmelerden etkilenerek çok büyük bir ivme kazanmıştır. PTT Genel Müdürlüğü ’de özellikle son 10 yılda gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlamak suretiyle çok büyük atılımlar ve yenilikler yapmıştır.  Ülkemizin en ücra köşelerine kadar hizmet götürmeyi ilke edinmiş olan kuruluşumuz 4 Bin 500’ün üzerinde iş yeri 2 Bin 200’e yakın ATM cihazı ile Türkiye’nin en geniş otomasyon ağına sahip bir kamu kuruluşu olarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetler vermektedir. Nevşehir’de 8 Merkez Müdürlüğü, 19 Şube ve 11 acente olmak üzere toplam 28 işyeri ve 11 PTTmatik ile hizmetimizi sürdürmekteyiz’’ şeklinde konuştu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise yaptığı açıklamada, ‘’PTT’nin 175. Yıldönümünü kutluyorum. PTT inşallah daha önceki yıllarda olduğu gibi bundan sonra ki yıllarda da her zaman ki başarılı bir şekilde halkımıza hizmet etmeye devam eder. PTT teşkilatımız Türkiye’nin köklü kuruluşlarından bir tanesidir. Yıllardır halkımıza iletişimde hizmet vermiştir. Son yıllarda da gelişen teknoloji ve bunun getirdiği ivme ile de daha farklı alanlarda hizmet sunmaya devam ediyor. Yine klasik anlamda iletişim sağlayan posta, telgraf ve diğer hizmetlerin yanında artık günümüz şartlarıyla hem bankacılık hizmetleri hem de kargo hizmetleri ile halka hizmetlerini en iyi şekilde sunmaya devam ediyor. Burada asıl önemli olan diğer sektörlerden farklı olarak halkın ayağına giderek hizmet sunuyor. Bu açıdan da PTT halkımızın gözünde önemli bir yer tutuyor. Ben bu açıdan bundan sonra da hizmetin her geçen gün daha kaliteli olarak sunulmasını temenni ediyorum. Bugün burada bizleri ziyaret ettiğiniz için de teşekkür ediyorum’’ dedi.

Ziyaret sonrasında ise PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe günün anlam ve önemine dair Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’a çeşitli hediyeler takdim etti.