Petrol Ürünleri İşveren Sendikası’nın (PÜİS) 20. Olağan Genel Kurulu Ankara’da yapıldı.Nevşehirli İş Adamı Musa Ertaş PÜİS Divan Başkanlığına Seçildi. 

Petrol Ürünleri İşveren Sendikası’nın (PÜİS) 20. Olağan Genel Kurulunda 13 bin üyenin teveccühü ile PÜİS Divan Başkanlığına Nevşehirli iş adamı Musa Ertaş seçildi.

Bütün petrol bayilerinin bulunduğu geniş çaplı katılımla gerçekleşetirilen Petrol Ürünleri İşveren Sendikası ( PUİS) Genel Kurulunda ERTAŞ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli İş Adamı Sayın Musa Ertaş PÜİS Divan Başkanlığına seçildi. Ertaş Olağan Genel Kurulu sonrası yaptığı açıklamasında ; "Sendikamızın 20. olağan genel kurulunda Şahsıma gösterilen teveccüh teşekkür ederim 20. olağan genel kurulunda divan başkanlığına Beni seçin tüm delege olan meslektaşlarıma sonsuz saygı ve hürmetlerimi sunarım"dedi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası: PUİS’in köklü gelenekleri olan ve ahde vefaya önem veren çok farklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Ertaş, “1967 yılında kurulan PÜİS, çatısı altında topladığı 9000 bin bayisi, 15 bölgede şubesi, 81 ilde baştemsilciliği ve 919 ilçedeki temsilciliği ile akaryakıt sektörünün en büyük ve teşkilatlı tek Sendikasıdır. Bugün PUİS Genel merkezimizde ferçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda Bizleride Divan Başkanlığına layık gördüler. Elimizden geldiğince sektörümüzün gelişmesi ve sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalar yürüteceğiz dedi.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Bilindiği gibi akaryakıt bayileri zor bir dönemden geçiyor. Çözülmeyi bekleyen onlarca sorunumuz var. İnşallah PUİS Sendikamızla bu konuda önemli adımlar atacağız dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirli Değerli İş Adamımız, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş PUIS Genel Merkez Divan Başkanlığı görevinin hayırlı olmasını diliyor, Nevşehir’imize, ülkemize ve de sektöre hayırlı olsun.

Nevşehir ilinde en fazla istihdam yaratan ,en girişimci iş adamlarının başında gelen Musa ERTAŞ Beyefendi' ye Şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.