Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu vefat etti. Fidan Yazıcıoğlu, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi altındaydı.

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Doğanay UÇAR, Fidan Yazıcıoğlu için taziye mesajı yayımladı.Doğanay mesajında;

 'Haksız bir davada "zirve" olmaktansa haklı bir davada "zerre" olmayı tercih ederim '' diyen, saf tertemiz anadolu insanı,gönül dostu ve gerçek bir dava adamı Rahmetli Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu dünyaya getiren,Fidan anamız 26 gündür tedavi görmekte olduğu Sivas Numune Hastanesinde 20/02/2015 Cuma günü Saat 03:00  sularında  Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Ömrü çilelerle geçmiş,daha hayatta iken evlat acısını tatmış anamız İnşaAllah ebedi alemde çok sevdiği Muhsin'iyle beraber olacaktır.Ayeti Kerime'de de buyrulduğu gibi İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.)Hepimiz bir gün Hak olan ölüm şerbetini tadacağız,Rabbim bizler için de ölümün şereflisini ve hayırlısını versin.
Sözlerime Rahmetli Fidan Anamızın,Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu için söylediği sözlerle son veriyorum.İnşaAllah bu sözler anlamak isteyenler için bir ders olur. " Devlet, millet çağırıyor der giderdi. Bir defa devleti bekledi, devlet gelmedi." 
Mekânın Cennet Olsun Fidan Anam,Camiamızın başı sağolsun.

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı
Doğanay UÇAR