2015 yılı Ramazan`ın gelmesine çok kısa bir süre kaldı.11 Ayın Sultanı Ramazan ayına artık sayılı günler kala Ramazan pidesinin satış fiyatı açıklandı.

Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Türkiye genelinde ramazan pidesinin kilogram fiyatının 6 lirayı geçmeyeceğini, Ankara’da 250 gramlık pidenin 1,5 liradan satışa sunulacağını açıkladı. Geçen yıl 1,5 liradan satılan ramazan pidesi 300 gram ağırlığındaydı.

Nevşehir'de Ramazan pidesi ne kadar olacak ?

FİB Haber Merkezi olarak kendisiyle görüştüğümüz  Nevşehir Fırıncılar odası Başkanı Ünsal Ağmaz ise Nevşehir'de Ramazan ayında Pide fiyatlarına ilişkin sorularımızı cevapladı.

İşte Nevşehir'de Ramazan Pidesi Fiyatları;

Nevşehir'de Ramazan pidesi fiyatı

Çiftli Pide 1.70 Krş

Tekli Pide 85 Krş

Nevşehir Fırıncılar odası Başkanı Ünsal Ağmaz; Ramazan pidesinin kilogram fiyatının 3.400 TL liradan olacağını, Nevşehir'de 250 gramlık pidenin 850 liradan satışa sunulacağını açıkladı. 

Başkan Ağmaz; Yani geçtiğimiz yılki fiyatlar aynı olup Nevşehirli vatandaşlarımız Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Ankara ve İstanbul'dan çok daha ucuza pide yiyeceğiz dedi ve ekledi bu vesile ile tüm Nevşehirli hemşehrileri min Hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Ayını Kutlar, Sağlık ve Esenlikler Dilerim.