Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı, Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’nda Gazi olan Nevşehir’li Uzman Çavuş Zeki Didinmez’i evinde ziyaret etti.

Rasim Arı,  “Geçtiğimiz günlerde Afrin’de teröristler ve hainlerle mücadele ederken yaralanan Nevşehirli yiğidimiz Kahraman Gazimiz Zeki Didinmez kardeşimizi baba ocağında ziyaret ederek Afrin’de kahramanlığı için teşekkür etmek istedim. Rabbim Zeki kardeşimize ve tüm gazilerimize acil şifalar versin. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan gazi olan, şehit olan vatandaşlarımıza büyük saygımız var. Onlar vatanın birliği ve bekası için hain terör örgütlerine kahramanlıklarıyla ders veriyorlar. Türk Milletinin gücünü tüm dünyaya gösteriyorlar. Kalbimiz Mehmetçiklerimizle atıyor. Vatan uğruna gazi olan vatandaşlarımıza Alllah’tan acil şifalar, tüm şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından kahraman gazimize moral veren Arı, daha sonra üzerinde isminin yazılı olduğu imzalı 50 numaralı formayı Gazimize hediye etti. 

Nevşehir’li Gazimiz Zeki Didinmez'de, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı'ya ziyaretlerinden ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Afrin gazisi Zeki diyor ki; "Hiç şikayetçi değilim, çok gururluyum. Seve seve yine oraya hiç düşünmeden giderim. Bacağım olmadan ben yaşarımda vatansız ve milletsiz asla yaşanmaz Allah kimseyi vatansız milletsiz bırakmasın."
Vatan size minnettar yiğit adam..