Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimi öncesinde adaylar projelerini açıklamaya başladı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Çetin Pekacar yaptığı açıklamada, hedeflerinin 2023 Türkiye’si olduğunu ifade etti. Pekacar, “Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin kuruluşundan itibaren altı yıl Rektör Yardımcılığı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevlerinde bulundum. Gerek üniversitemizi gerekse şehrimizi çok yakinen bilmekteyim. Huzur, güven ve adalet sloganımız ile çıkmış olduğumuz bu yolda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Üniversitemizde görev yapmakta olan öğretim üyelerimizi ayrım yapmaksızın ziyaretlerimize devam ediyor öğretim üyelerimizin istek ve taleplerini dinliyoruz” diye konuştu.
Prof. Dr. Çetin Pekacar, “Son altı yılı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde olmak üzere 30 yıllık akademik ve idari tecrübe ve birikimimi rektör olarak göreve başlamam ile birlikte gecemi gündüzüme katarak her geçen gün büyüyen, gelişen ve öğrenci sayısını katlayan bir üniversite olması için çalışacağım” dedi.