Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir’de şehit aileleri, gaziler ve yakınları onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesislerinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları için iftar yemeği düzenlendi.  İftar yemeğine;  Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit,  Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, vatanın bölünmez bütünlüğü korumak için canını hiç çekinmeden seve seve veren aziz şehit aileleri, gazi ve aileleriyle iftar yaptı. Rektör Bağlı daha sonra, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve protokol üyeleriyle birlikte şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını masalarında ziyaret ederek kendileriyle kısa sohbetler etti.