NTSO’NUN KATKILARIYLA HAZIRLANAN “NEVŞEHİR’İN TARİH YOLCULUĞU” ADLI ESER  YAYINLANDI

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek, Üniversite yayınlarından çıkan “Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu” adlı kitaba verilen katkılardan ötürü teşekkür etti.

“Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu” adlı kitabın Editörlüğünü üstlenen   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr.  İlyas Gökhan ile birlikte  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız’ı ziyaret eden Rektör Kılıç, “Bu eserin ortaya  çıkmasında Üniversitemize  verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Nevşehir’in Tarihi Yolculuğu”  Kitabı  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a  takdim eden Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, eğitim kültür ve sanat alanlarında gerçekleşen   NTSO Üniversite işbirliğinin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’da  Şehirlerin ve ülkelerin gelişiminde Üniversitelerde gerçekleşen Akademik çalışmaların önemine vurgu yaparak, “ Nevşehirli işadamları olarak bizde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi  ile Nevşehir Ticaret  ve Sanayi Odası’nın  ortak  çalışmalarından memnunuz. Şehrimize ve Şehir insanının refahına sağladığınız ve sağlayacağınız tüm  çalışmalar  için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu .