Rektör Kılıç, ‘Artık Sizlerde Ailemizin Birer Ferdisiniz’

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç,  20014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih eden öğrenciler için oluşturulan kayıt merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Kayıt işlemlerini yapan öğrenci ve velileriyle bir araya gelen Rektör Kılıç, yeni öğrencilerin üniversiteli olma heyecanlarına ortak oldu.

Kayıt merkezi görevlilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kayıt için gelen öğrenci ve velileriyle bir araya geldi. Öğrencilere kayıtlar esnasında herhangi bir sıkıntılarının veya taleplerinin olup olmadığını soran Rektörümüz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih etmelerinden dolayı da teşekkür etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini tercih eden her öğrencinin artık üniversite ailesinin birer ferdi olduğunu belirten Rektörümüz, “Biz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak akademik, idari personel ve öğrencileriyle büyük bir aileyiz. Sizlerin üniversitemizi tercih etmenizle birlikte bu ailemiz daha da büyüdü ve büyümeye de devam edecek. Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimizin hiç endişesi olmasın ki, bu genç arkadaşlar artık üniversitemizin birer ferdi ve sizlerin bizlere emanetidir. Bugün burada yaşamış olduğunuz heyecan ve mutluluğu bizler de gönülden paylaşıyoruz. Üniversitemizi tercih ederek bizleri gururlandıran siz değerli öğrenci arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor şimdiden başarılar diliyorum “diye konuştu.

ENGELLİLER UNUTULMADI

‘Numaratör Sistemi’nin kullanıldığı kayıtlar esnasında öğrencilerin ve velilerin herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm hazırlıkları günler öncesinde tamamlayan üniversitemiz, her kayıt döneminde olduğu gibi bu dönem de engelli öğrenciler için ulaşım ve kayıt kolaylığı sağladı.

Üniversitemiz tarafından engelli öğrencilerin kayıtlarla ilgili zorluk yaşamamaları için Nevşehir Otobüs Terminalinden üniversite yerleşkesine ulaşımı sağlayabilmek amacıyla özel araçlar tahsis edildi. Bununla birlikte engelli öğrencilere kayıt işlemleri için öncelik tanınıyor.