Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nden ödüllerle dönen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Gastronomi Kulübü öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

12-15 Şubat 2014 tarihleri arasında katıldıkları ’12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve ilimizi katıldıkları 6 kategoride başarıyla temsil ederek,  festivalden 8 bronz ve 3 merit ödüllü ile dönen öğrenciler, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan nezaretinde Rektörümüzü makamında ziyaret etti.

Yarışmaya katılan öğrencileri tek tek tebrik ederek yarışma hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencileri göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı kutladı. Rektörümüz, öğrencilere öğrenim hayatlarının yanı sıra çalışma hayatlarında da başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ayrıca Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin genç ve yeni bir üniversite olmasına rağmen eğitim başta olmak üzere, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren bir üniversite konumuna geldiğini vurguladı.  

Ortaya konulan her türlü çalışma ve projeye desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, dereceye giren öğrencileri çeşitli hediyelerle onurlandırdı.