Üniversite Öğrencileri Rektör Kılıç'ı 'Yılın Annesi' Seçti...

 Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversite öğrencileri tarafından ‘Anneler Günü’nde ‘2014 Yılı Nevşehir’in Annesi’ olarak seçildi.

Üniversitemiz Gülşehir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından ‘Anneler Günü’ münasebetiyle ‘Bir Günümde Değil Her Günümde Annem’ konulu konferans düzenlendi. Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Arıcı, Nevşehir Kadın Dernek Temsilcileri, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı konferansın ardından Gülşehir Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından ‘2014 Yılı Nevşehir’in Annesi’ seçildi. Gülşehir MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Arıcı’nın plaket ve öğrencilerin çiçek takdim ettiği Rektörümüz, duygulu anlar yaşadı.  

Böylesi önemli günde ‘Yılın Annesi’ seçilen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencilere ve katılımcılara teşekkür etti.