Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla düzenlenen gecede basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Nevşehir’de görevlerini icra eden basın mensupları, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından ’10 Ocak Gazeteciler Günü’ dolayısıyla organize edilen ve Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen gecede buluştu. Geceye; Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Üniversitenin Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı M. Şükrü Velioğlu, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Abdulkadir Binici, protokol üyeleri, basın mensupları ve aileleri katıldı.
Gecede konuşan NGC Başkanı Bayram Ekici “Bugün ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’, emekçinin günü.  Haklı olmanın peşinde yürüyen, vatandaşın ve halkın sesi olmaya çalışan emekçi kardeşlerimizin gününü kutlamak için bir araya geldik. Samimiyetle, büyük bir özveriyle çalışarak bu mesleğin hakkını vermeye çalışan arkadaşlarımızın kutlandığı bir günde, sizlerle birlikte olmak gerçekten gurur verici. Gazetecilerimiz, bu şehrin insanlarıyla ve siyasetçileriyle iç içe olmayı başarmış, bundan sonrada birlikte bu yolda yürüyemeye ant içmiş arkadaşlardır. Bizler her ne olursa olsun bugün burada toplanabiliyorsak, bu birlik ve beraberliğimizin bir simgesidir. Nevşehir’in bir gücü olan basınımız, halkın sesidir ve bundan sonrada halkın sesi olmaya, halkı bilgi kirliği yaratmadan doğru ve tarafsız haberler yapmaya özen göstermiş ve göstermeye de devam edecektir. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Basın mensupları olarak bizler,  sizlerden, Nevşehir’den ve halkımızdan destek bekliyoruz. Bu desteği bizden esirgemediğiniz zaman hem basın ve şehrimiz kuvvetlenecek, hem de birlik ve beraberlik nedir bunu göstermiş olacağız.
Bu vesileyle bütün basın mensubu arkadaşlarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutlarken, bugün ev sahibi olarak bu ortamı bizlere sağlayan Ürgüp Belediye Başkanımız Sayın Fahri Yıldız’a da şahsım ve bütün arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.  
Düzenlenen gecede basın mensuplarının '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlayan RektörProf. Dr. Mazhar Bağlı da, kendilerine başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu.