Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Kırıkkale Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı.  

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Kocamış ve Prof. Dr. Osman Çağlayan, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrencilerin hazır bulunduğu konferansa konuşmacı olarak katılan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, ‘Yükseköğretimde Kadın Liderliği, Sorunlar ve Çözüm Yolları’ konularında katılımcıları bilgilendirdi.  

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, konferansta ayrıca üniversite ve üniversite-şehir işbirliğinde kadın ve kız çocuklarının korunması, istihdamı ve eğitimine yönelik gerçekleştirilen çalışmalar ile projeler hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.  

Konferans sonunda Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a katılımlarından ve vermiş olduğu değerli bilgilerinden dolayı teşekkür ederek kendisine çiçek ve plaket takdim etti.