Nevşehir Üniversitemiz Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Uygulama Otelinde Vali Abdurrahman Savaş ve eşi Hafize Savaş onuruna Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından verilen yemeğe; Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ve eşi Dr. Mehmet Kılıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetin Pekacar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevki Özgener, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emir Erden, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Erdoğan Çiçek, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Bülbül, Nevşehir MYO Müdürü Yrd. Doç. Ersan Kabalcı, İnce Kara Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rabiye Eğlence, Gülşehir MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Mehtap Aracı, Hacı Bektaş MYO Müdürü Öğr. Gör Gökhan Keven, akademik personel ve üniversitemiz hayırseverlerinden Ali Acerer katıldı.  

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’de görev yaptığı süre içerisinde gerek Nevşehir için gerek Üniversitemiz için yapmış oldukları katkılarından dolayı Vali Abdurrahman Savaş ve eşi Hafize Savaş’a teşekkür etti.

Nevşehir’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdurrahman Savaş ise Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç nezdinde üniversitemiz akademik ve idari personeline başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektörümüz daha sonra, Vali Abdurrahman Savaş’a plaket takdim etti.