Saat Kulesi Şifa meydanına farklı bir güzellik katacak ...

Nevşehir Belediyesi tarafından Devlet Hastanesi civarındaki Şifa Meydanında
  bir süreden beri devam eden çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışmaları kapsamında yapımı planlanan Saat Kulesi’nin yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in yakından takip ettiği ve çalışmaları yönlendirdiği Şifa Meydanı çevresinin düzenlenmesine yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Devlet Hastanesi’ne çift yol ağının kazandırıldığı düzenleme çalışmaları kapsamında yapımı planlanan Saat Kulesi’nin saati de takıldı. Kulenin Nevşehir’e özgü Sarı taşlarla kaplanmasında da artık sona gelindi.

Devlet Hastanesi’nin Gülşehir ilçe  yolu ile bağlantısında ulaşımı oldukça rahatlatacak Sulusaray beldesi bağlantı yolunun da tamamlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde çift yol oluşturulmasına yönelik çalışmaların da aralıksız sürdüğü Şifa Meydanı çevre düzenlenmesi ve yol genişletilmesi çalışmaları çerçevesinde Devlet Hastanesi çevresinde de 2000 e yakın aracın yararlanabileceği bir de otopark oluşturulmasına yönelik alt yapı oluşturulmasına da devam ediliyor.

Çalışmalar kapsamında Şifa Meydanı’nda,işadamı Ulutaş Dirlik’in ailesi adına yaptırdığı Darüşşifa Camiinin de yapım çalışmaları sürüyor.