12-18 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevliler Haftası " münasebetiyle Nevşehir'in tarihi Kurşunlu Camiinde sabah namazından sonra cami cemaatine çay ve poğaça ikramında bulunuldu.

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliği kapsamında hafta sonu Pazar günü Nevşehir Kurşunlu Camiide düzenlenen proğrama AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve çok sayıda cemaat katıldı.

Nevşehir'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası


Nevşehir İl Müftülüğü öncülüğünde Kurşunlu Caminin İmam Hatibi Recep Sağlık tarafından organize edilen etkinlikte Sabah Namazı çıkışında Cemaate sıcak Çay ve poğaça İkramında bulunuldu.

Nevşehir halkının yoğun ilgi gösterdiği programda İl Müftüsü Öztürk, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın önemi hakkında cemaate bilgi verdi.

Pazar günü Kurşunlu Camisi’nde özellikle gençlerin de katılımıyla sabah namazı kılındı. Namaz sonrası gençlere ve cemaate, poğaça ve çay ikramı yapıldı. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, ’’Hafta boyunca ilimizde çeşitli etkinlikler yapılacak. Etkinliklerimize tüm Nevşehir halkı davetlidir.’’dedi.

Etkinliğin düzenlenmesinde büyük emeği geçen 
Kurşunlu Caminin İmam Hatibi Recep Sağlık'a teşekkür ediyoruz.