AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün 13 ili kapsayan Acemi Askeri Birliklerin taşra illerine dağıtılması noktasında plan ve bütçe komisyonuna vermiş olduğu kanun tasarısında ilimiz Nevşehir’in bulunmadığına dikkat çeken Sağlamkardeş, “Gerek BBP’li olarak ve her şeyden önce memleket davasına bakış açımız partiler üstü olduğundan biz Nevşehirli gençler olarak Nevşehirimizi 14’üncü il olarak görmek istiyoruz. Bu noktada Nevşehirimizin 15 bin kişilik askeri birliğe sahip olmasının Nevşehirimize kazandıracağı ekonomik değer herkesin malumudur. Bizler Nevşehirli ve BBP li  olarak askeri birliğimizi istiyoruz kampanyasını başlatıyoruz. Ve tüm Nevşehirli hemşerilerimizin bu kampanyaya destek vermesini canı gönülden diliyoruz. Unutulmamalıdır ki hepimizin tek ortak noktası Nevşehir ve her şey Nevşehir için” dedi.


Nevşehir Kararını Verdi….

Bizde İsterüz…!

ASKERİ BİRLİĞİMİZİ İSTİYORUZ...


Şuan tasarı halinde olan ve önümüzdeki kısa süre içerisinde kanunlaşması beklenen  İzmir, Ankara ve İstanbul’dan tabur, tugay ve alay seviyesinde 13 askerî birliğin, henüz ekonomik kalkınmasını sağlayamamış 13 taşra kentine taşınacağı haberi Nevşehir gündemine bomba gibi düştü….

AKP Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün tarafından gündeme getirilen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “olur” vermesi sonrası, Genelkurmay Başkanlığı ile koordineli vaziyette harekete geçen Milli Savunma Bakanlığı’nca şekillendirilen; ancak henüz kanunlaşmayan tasarı ile İzmir, Ankara ve İstanbul’dan tabur, tugay ve alay seviyesinde 13 askerî birliğin, henüz ekonomik kalkınmasını sağlayamamış 13 taşra kentine taşınacağı,13 kentin, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Karaman, Karabük, Çankırı, Iğdır, Bitlis, Bingöl, Muş, Sinop, Bartın ve Uşak olarak belirlendiği FİB Haber.com İnternet  gazetesinde haber yapılmıştır. Nevşehir'in 14. il olarak dahil edilmesi için kamuoyu oluşturulmaya çalışılmaktadır.Bizlerde Nevşehirli ve BBP Merkez İlçe Başkanı olarak bu oluşum ve kampanyaya tam destek oluyoruz dedi.