NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı üç sendika şubesinden biri olan Sağlık-Sen Şubesinde hafta sonunda genel kurul heyecanı yaşanacak.

İki yıldır görevi sürdüren Hakan Gündüzpolat ve beraberindeki yönetimin tekrar göreve aday olduğu Sağlık-Sen Nevşehir Şube Yönetimi görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Faaliyet raporu yayımlayan Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Sendika şube başkanlığı olarak görev süresi içerisinde yaptıkları bazı önemli gördükleri çalışmaları şöyle sıraladı; “Göreve geldiğimizde 819 olan sendika üyesi sayımızı 4061 sayısına ulaştırdık. Üyelerimize sendika logomuzun bulunduğu çanta dağıtımında bulunduk. Sendikamıza ait hizmet binası ve hizmet aracı aldık. İlçelerde yemekli istişare toplantılarında bulunarak ilçelerimizdeki sağlık çalışanlarımızın sorunlarını bire bir dinledik. Üyelerimizin özlük, sosyal haklarını korumak amaçlı çalışmalarda bulunduk. Bu konuda yaptığımız açıklamalarla ilimiz gündeminde hep yer aldık. Düzenli olarak il divan toplantılarımızı gerçekleştirdik. Üyelerimizin mutlu ve hüzünlü günlerinde hep yanlarında olduk. Üyelerimizin iş stresinden uzaklaşması ve aileleriyle birlikte gönüllerince birkaç geçirmeleri amacıyla Akdeniz, Karadeniz ve Çanakkale gezileri düzenledik. Nevşehir’in en uç noktalarındaki sağlık evlerine kadar ziyaretlerde bulunarak buralarda görev yapan fedakar sağlık çalışanlarımızın da hep sorunları dinlemeye gayret ettik. 112 İstasyonlarımızdaki sorunları bire bir tespit ederek bu sorunların çözümü adına 112 Acil servislerimizin bazı ihtiyaçlarını sendikamız tarafından karşıladık. Nevşehir’de Memur-Sen ve Milli İrade Platformunun miting ve açıklamalarına katılarak Milli İradeye sahip çıktık. Üyelerimizin de katkılarıyla ramazan aylarında fakir ve dar gelirlilere yardımlarda bulunduk. İlimize gelen ve ilimizden başka illere gelen sağlık çalışanlarının başta konaklama sorunları olmak üzere hemen hemen bütün sorunlarının çözümüne katkı sağladık. Döner sermaye komisyonlarında etkin rol alarak üyelerimizin haklarını savunduk. Milletvekillerimizi, belediye başkanımızı zaman zaman ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızın ve üyelerimizin sorunlarını kendilerine bire bir aktardık. SMS sistemini devreye sokarak üyelerimizi yakından ilgilendiren konularla ilgili onları bilgilendirmeye gayret sarf ettik”.