"AKP ve AK..." Ev fiyatına araba plakası satılıyor...

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Güçlü sesi ve İnternet Gazetesi www.fibhaber.com a bugün gönderilen bir ilanda Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Berk Demirbaş isimli bir vatandaşımıza ait 06 AKP 07 özel plakalı Doğan SLX marka araçta bu kervana katıldı. Piyasa değeri 12 bin TL olan Doğan SLX,  sahibinden plakasının 06 AKP 07 olması nedeniyle 75 bin Euro'ya satışa çıktı. 

Araç sahibi 'Pazarlık için milletvekilleri arıyor' dedi.

İşadamı Ali Ağaoğlu'nun 34 AGA 61 plakalı bir araca bir daire teklif etmesinin ardından gündeme gelen sahibinden özel plakalar, sahiplerini zengin ediyor.

AKP plakaları aracın 15 kat üzerinde satılıyor. 
İnternet ortamında satışa çıkan bu özel sahibinden  plakaların fiyatları ise dudak uçuklatıyor. Özellikle siyasi partilerin baş harflerini taşıyan plakalı araçlar değerinin çok üzerinde satılıyor. İnternette değerine göre en pahalı araç ise AK Parti'nin harflerini taşıyan 06 AKP 38. Piyasa değeri 45 bin TL olan 2002 model Mercedes E 270'in fiyatı, plakası nedeniyle 650 bin TL'ye çıktı. 34 AKP 34 plakalı araca ise 500 bin TL isteniyor.
Ürgüp te bulunan 06 AKP 07 özel plakalı araç için ise istenen fiyat 75 Bin Euro...
CHP plakalı 1990 model doğan SLX için istenilen fiyat 15 bin TL iken, aracın piyasa değeri ise 7 bin TL civarında. MHP plakaları ise araç sahibine 2 kat kazandırıyor. 20 bin TL değerinde olan Volkswagen marka MHP plakalı bir araç için 35 bin TL isteniyor.

'Her gün telefon alıyorum'

Aracın sahibi Mustafa Sargın, aracı oto pazarından 35 bin TL'ye tesadüfen aldığını ve satmaya karar verdiğinde AKP plakası olması nedeniyle çok ciddi talep aldığını belirtti. Ardından piyasada Sahibinden AKP plakalı araçlara çok ciddi yüksek fiyatlar istendiğini görünce fiyatı 650 bin TL'ye çıkardığını belirten Sargın 'Her gün telefon alıyoruz. Milletvekilleri arıyor, pazarlık yapıyorlar' diye konuştu. 650 bin TL'den aşağıya inmeyeceğini belirten Sargın 'Bu aracın ikinci sahibiyim. Aracım plakası nedeniyle çok fazla dikkat çekiyor. Beni genelde bakan sanıp yolumu kesiyorlar. Geçenlerde ışıkta dururken yanıma yaşlı bir çift yanaştı. 'Sen milletvekili misin, size çok dua ediyoruz. Eşimin ameliyat olması gerekiyordu. Hastanede ücretsiz yapıldı. Bizde plakayı görünce seni milletvekili sandık teşekkür etmek için geldik' dedi. Bu tür olaylar yaşıyorum' dedi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Berk Demirbaş isimli bir şahsa ait olan 06 AKP 07 plakalı Doğan SLX marka araçta bu modaya uyarak satılık kervanına katıldı. Araç şu an Ürgup te Tigris Group Kapadokya Şubesinin önünde yeni sahibini bekliyor ...
06 AKP 07 ----------İşte bu plakaya ulaşmak için irtibat Telefonu: Berk Demirbaş 0 536 700 26 62