Eğitimci Erdal Şahin, AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Nevşehir ve Derinkuyu ilçesinin tanınan sevilen eğitimcilerinden olan Erdal Şahin, Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy'u ziyaret ederek Resmi başvuru belgelerini kendilerine teslim etti.

Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy, Erdal Şahin'in resmi başvurusunu kabul ederek kendisine başarılar diledi.

Başvuru sonrası açıklamada bulunan AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan Aday adayı Erdal Şahin; "Gerek tecrübemi, gerekse 23 yıllık eğitimcilik  anlamında birikimlerimi Doğup, büyüdüğüm ,sevdalısı, olduğum memleketim Derinkuyu ilçemizi AK Parti hizmetleri ile taçlandırmak için bu kutsal göreve talip olarak resmi aday adaylık başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Sürecin hem AK Parti'ye hem de Derinkuyu ilçemize hayırlı olması temennisiyle bu süreçte yola çıkan tüm Aday Adaylarına başarılar dilerim." dedi.

FİB Haber Merkezi olarak, Sayın Erdal Şahin'e, aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz.

ERDAL ŞAHİN KİMDİR?
1973 Yılında Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Derinkuyu Atatürk ilkokulu’nda ortaöğrenimini Nevşehir İmam Hatip Lisesi’nde1992 yılında tamamladı Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakultesi Sınıf öğretmenliği bölümününde1996 yılında tamamladı. Aynı yıl Uşak ili Sivaslı ilçesi Ketenlik İlkokuluna atandı. 1999-2000 yılları arası Ağrı ili Patnos İlçesinde Andaçlı ilköğretim okulunda asker öğretmen olarak vatani görevimi yaptı. 2000 yılında Nevşehir iline atandı. Sırasıyla  Derinkuyu Özlüce ilköğretim okulu, Suvermez ilköğretim Okulu, Yazıhüyük Gazi İlkokulu, Yazıhüyük Ortaokulu ve Derinkuyu 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu'nda öğretmen ve okul müdürü olarak görev yaptı. 
Halen Derinkuyu Eğitim Bir-Sende ilçe başkanlığı,
Nevşehir Alemdar İmam Hatip Mezunları Derneği Denetleme Kurul üyeliği, 
Derinkuyu Alemdar İmam Hatip Mezunları Derneği ilçe temsilciliği görevlerini sürdürmektedir.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi YEREL YÖNETİMLER bölümü 2. Sınıfında öğrenim görmektedir. 
Anadolu Üniversitesi İşveren ve İşveren Vekili İçin İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri uzmanı.
18. Dönem AK Parti Siyaset Akademisi programına katıldı.
 Evli ve altı çocuk babasıdır.