AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınlayan Ak Parti Milletvekili aday Adayı Mali Müşavir Zafer Salgın gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu:

14 yıl önce bugün… Bu yol zor bir yoldu. Ak Parti yeni fikirler getirmesi bakımından yeni bir partiydi ama hareket ettiğini nokta temel değerler bakımından çok köklü bir hareketti. 14 yıldır AK Parti kadroları milletin ruhundan kopmadı kopmayarak hizmet kervanına her gün yeni bir hizmet ekleyerek ülkemizi IMF'ye borcunu ödeyen borcu olmayan bir ülke haline getirdi.Milli Gelirimiz 10.800 Dolara çıktığı gibi ülkemiz yaşanılacak bir ülke haline geldi.Yunanistan,Irak,Libya,Suriye,Mısır durumları ortada memurlar,emekliler maaşlarını gününde almaktadır.Bankalara giden vatandaşlar istediği kadar paralarını çekebilmektedir.Çözüm sürecini aday adaylığım zamanında açıkladım niyetimiz halis, her şey Ülkenin huzur ve güveni içindi.Ama ülkemizin birlik ve beraberliğini birileri istememektedir.Birileri devamlı ülkemizin kötüye gitmesini istemektedir.

14 Ağustos 2001 tarihinde çıktığımız bu kutlu  dava yolunda aziz milletimizden aldığımız güç ve destekle hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.Hep birlikte inşallah 2023-2053 yıllaya gitmeyi nasip eylesin.

Erken seçim olmasını istemiyorum ama güçlü bir hükümet kararlı bir irade olması için mutlaka tek başına iktidar olması lazım bunun yolu da Erken Seçim dedi.

Eğer erken seçim olursa aday olup olmayacağı konusunda Teşkilatların çok iyi çalıştığını herkesin görevi başında fedakarca çalıştıklarını her Ak partili üyenin hedefinin ve niyetinin hizmet anlayışı olduğundan bu kutlu davanın içerisinde olmaktan gurur duymaktayım. Şu an yeni seçilmiş çiçeği burnunda hali hazır Milletvekillerinin olduğunu seçilen adayların çok sevdiğim arkadaşlarım olduğu bir dönem icraatlarının görülmesi ve mecliste çalışması   gerekir.  Teşkilatla, Genel Merkezle istişare ve  değerlendirmelerden sonra karar vereceğini fakat Ak Partinin vereceği hiç bir görevden kaçmayacağını her göreve hazır olduğunu beyan etti.Aday olsam da olmasam da Partimin yanında gece gündüz çalışarak istikrar ve güven için elimden gelen desteği vereceğim.