NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tertiplenen engelliler günü programında boş kalan salon İl Başkanı Ali Doğan Simit’i adeta çileden çıkarttı.

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen engelliler günü Programına Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit’in yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Dilek Selvi, BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Nevşehir Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin oluşturduğu Milli İttifakın Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş ve Abbas Büken ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program da daha sonra Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından Kuranı Kerim tilavetinde bulunuldu.

Söz konusu programın Nevşehir’de yaşayan tüm engellilere açık bir program olduğunu ancak gerek engellilerin, gerekse Vatandaşların programa ilgi göstermemesine sitemlerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Kadın kolları başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Engelliler haftasında engellilere özel bir program yapalım dediler, bizde gerekeni yaptık. Ancak görüyorum ki hem engelli vatandaşlarımız hem de halkımız programa yeterince ilgi göstermediler. Biz istedik ki engellilerimizin sorunlarına çare olmak, onların dertlerine tercüman olalım. Ama bazı engelli kafalar bu programı engellemek için her türlü şeyi yaptılar. Bin sandık müşahidine bile baskı yapanların bu zihniyetle bu ülkeyi nereye götüreceklerini bilemiyorum. Biz bu zulüm siyasetini ortadan kaldıracağız, biz bu korku siyasetini ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Programda Milli ittifakın Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş ile Abbas Büken de kısa konuşmalarında programa katılanlara teşekkür ederken, engellilerin önlerindeki engellerin kaldırılması için Milli ittifakın iktidar olması gerektiğine vurgu yaptılar.

Sinevizyon gösterisi ile devam eden Programda daha sonra ilahi ve Sema grubunun konseri ve gösterileri izlendi.