Ali Ercan ziyarette Ben Anadoluyum.... Ben güzel insanlarımızın yaşadığı Nevşehiri ve tüm Nevşehir halkını çok seviyor ve dualarımı gönderiyorum.Bir parça ekmek parası için İstanbul a gurbet ellere gelip doğduğu toprakları unutmayan Genç Suvermezliler Derneğini ziyaret ettim Nevşehir'de bir marka olmuş kendilerini tebrik ediyorum dedi.

Sanatçı Ali Ercan’dan Nevşehirli Hasan Gözderesi’ne ziyaret

Sanatçı Ali Ercan, Bahçelievler Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Hasan Gözderesi’ni ziyaret etti.

TRT, Kanal 7 ve Kanal 34 ekranlarından tanınan türkücü Ali Ercan,  Bahçelievler Belediyesi eski Meclis Üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi Hasan Gözderesi’ni iş yerinde ziyaret etti.


Son zamanlarda “Medine’ye varamadım”,  ve “Doyamadım Muhammed’e” gibi söylediği ilahileriyle bilinen Ali Ercan, “Hemşerim ve çok sevdiğim Hasan Gözderisi’ni ziyarete geldim. Fırsat buldukça ziyaretine geldiğim dostuma beni güzel bir şekilde ağırladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Gözderesi de, çay eşliğinde yapılan keyifli sohbetin ardından Ercan’a, Bahçelievler Belediyesi Halk Pazarı’nı gezdirdi. Tek tek tüm esnafları gezen sanatçı Ercan, hayranlarıyla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.