AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday adayı Sayın Savaş Benli FİB Haber Merkezimize ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Aday adaylık sürecini değerlendiren Benli, Nevşehirli hemşerilerinin şahsına göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı herkese sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Rabbim bu süreçte Nevşehir ve partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.
Benli; İçerisinde bulunduğumuz süreçte önemli ve tarihi bir dönem yaşıyoruz bu bilinçle 30 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlarımızın gereğini yapacağını düşünüyor tüm Nevşehirli hemşerilerimize saygı sevgi ve dualarımı gönderiyorum dedi.

AK Parti den 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için Aday adayı olan ve Aday belirleme sürecinde Başbakanımızın gösterdiği aday kim olursa destekleyeceklerini söylediklerini ifade eden Benli, Nevşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Hasan Ünver e de Yerel Seçimler de başarılar diledi.

Savaş Benli ben doğduğum büyüdüğüm kentimle ilgili düşüncelerimde samimi olduğunu bu hasepel Nevşehirli olmaktan,Nevşehir de doğmaktan her daim gurur duydum ve Nevşehir konusu olduğunda hiçbir zaman hiçbir görevden kaçınmadım biz Kadere inanmış insanlarız.Hayırlısını diledik hayırlısı böyleymiş dedi...