Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, rahmet, bereket ve mağfiret sağanağının tüm inanan insanları kuşattığı Ramazan ayının, tüm değerleriyle  ile birlikte  yaşanması ve yaşatılmasının  gerektiğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 16 Mayıs 2018 Çarşambagünü  başlayacak mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçenyayınladığı mesajında, rahmet, bereket , feyz ve mağfiret ayı olarak da bilinen ve inananlara nefis muhasebesi imkanı da veren mübarek  Ramazan ayının, tüm inananlarca  birlik ve beraberlik ruhu  içerisinde idrak edilmesi temennisinde bulundu.

Mesajında,  Ramazan ayının şehrimizde en iyi bir şekilde idrak edilebilmesi için Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yerine getirme kararlılığı içerisinde hareket ettiklerini vurgulayanSeçen, geleneksel olarak her yıl hayırsever vatandaşların işbirliği içerisinde uyguladıkları İftar Sofrasının ilk olarak 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü Modern Pazaryerinin altındaki salonda kurulacağını dile getirdi. Seçen, rahatsızlığı nedeniyle Modern Pazar Yerinde iftara gelemeyecek durumda olan engelli, yaşlı ve hastaların Nevşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi ile Nevşehir Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması halinde Ramazan ayı boyunca iftarlığın görevli ekipler tarafından evlere kadar ulaştırılacağı müjdesini verdi.

Seçen mesajında  daha sonra şunları vurguladı: “ Ramazan ayı,  sahip olduğu manevi ahenk, rahmet ,bereket ve kutsal değerleri ile tüm Müslümanları daha da güçlü kılıyor Karşılıklı yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı,  nefis muhasebesinin daha yalın ve öz  bir şekilde yapıldığı  bu mübarek günler, inananlar arasındaki dostluk ve sevgi bağlarını da daha  güçlü hale getirmektedir. 11 ayın sultanı Ramazan ayının   tüm inananlara hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza bu vesile  ile saygı, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”