Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri öncesi Derinkuyu ilçesinin saygın esnaflarından Sedat Bedel adaylığını açıkladı.

Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Sedat Bedel, FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek İlçemizde  sorunların çok olduğunu ve bunların üstesinden gelmek için aday olduğunu vurguladı.
Şubat ayı içerisnde yapılması planlanan Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine aday olduğunu açıklayan Sedat Bedel, şunları kaydetti: “Bilindiği gibi Esnaf ve Sanatkarlar Odamız Derinkuyu ilçemizin en büyük sivil toplum örgütlerinden biridir.  Şubat'ta yapılacak odamızın seçimlerinde Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın başkanlığına adayım. Odamızın sorunları çok. Bunları gidermek herkesle barışık, kavganın olmadığı, saygının esnafa hizmetin ön planda olacağı bir oda oluşturmak için ben ve yönetim kurulunda ki birbirinden değerli arkadaşlarımla beraber odamızı layıkıyla yöneteceğimize inandığımız için bu göreve talip olduk. Bu vesile ile bize büyük destek veren ve teveccüh gösteren Derinkuyulu bütün esnaflarımıza teşekkür eder, adaylığımızın Derinkuyu ilçemize ve esnaflarımıza hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.


Sedat Bedel Kimdir?

1979 Nevşehir Derinkuyu Doğumlu olup,İlk ve orta öğrenimini Derinkuyu ilçesinde tamamladı.Halen Derinkuyu ilçemizde esnaflıkla uğraşan Bedel yeni ve genç yüzüyle doğduğu topraklarda esnaf meslektaşları için sorunların çözümüne talip.
FİB Haber Merkezi olarak Genç ve girişimci Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Sedat Bedel e çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.