Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odasının 2 Ocak 2018’de gerçekleşecek olan kongresinde başkanlığa aday olacağını açıklayan ilk isim "Sedat İnan" oldu. 

Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com Haber merkezini ziyaret eden Sedat İnan şu açıklamalarda bulundu:

DEĞİŞEN DÜNYADA DEĞİŞMEYEN HİÇ BİR ŞEY KALMASIN YENİLİK ŞART...

Nevşehir berber ve bayan kuaförlüğünün birlik beraberliği dostlukların pekişmesi, çırak ve kalfa sorunlarının çözümü için gerekli kurumlarla iletişim, kişisel eğitimler gelişim seminerleri ,sahne şovları ,verilen hizmetlerde fiyat ve hizmet eşitliği ,idari kurumlarla oda üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda istişareler ve girişimler,oda üyelerimizin sorunlarını gidermek için azami saygı sevgi güleryüzle oda yönetimine talibiz.


“BİR DEMOKRASİ YARIŞI OLACAK”

Nevşehir'de Hilton Bayan Kuförü İşletmecisi olan Sedat İnan , hazırlayacağı yönetim ve denetim listelerinde yer alacak üyeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağını da belirterek, şunları söyledi: “Uzun yıllardan bu yana berberlik mesleğinin içerisinde olan biri olarak Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adayım. Öncelikle bugüne kadar odamıza hizmet eden tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerimize üye arkadaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Başkan adaylığımı bugün açıklarken, yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi de önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağım.
Başkan adaylığımın amacı mesleğimizin daha iyi noktalara gelmesi için uğraş vermek ve üyelerimizin şartlarını ve imkanlarını geliştirmek, işyerlerimizin daha modern hale getirilebilmesi için gerekli kaynakları yaratacak projeleri ortaya koymak olacaktır. Bu süreçte mevcut yönetim ve başkan arkadaşımıza da teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Bu bir demokrasi yarışı olacaktır. Kim kazanırsa kazansı sonuçta odamız kazanacaktır.” 


Sedat İNAN kimdir?

11.01.1973 yılında nevşehirde doğdum evli 2 çocuk babasıyım. 1985 yılında kuaförlük mesleğine hilton kuaförde başladım 1995 yılında şuan şuan sahibi olduğum salona ortak oldum 1996 yılında tamamen devraldım gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurarak yenilikçi ve eğitime açık birisi olarak italya portekiz hollanda karadağ ve kıbrısta sanatsal ve kişisel eğitimler aldımyurt içinde mesleğinin zirvesinde olan üstadlarla eğitim ve dostluklarla kendimi sanata adadım birikimimi ve tecrübemi meslektaşlarımla paylaşmak için oda başkanlığına aday oldum.