Anadolu Gençlik Derneği Nevşehir Şube Başkanı Abdurrahim Doğru, Anadolu Gençlik Derneğinin Tüm Türkiye genelinde yapılacak etkinlik kapsamında  “23 Temmuz Çarşamba akşamı saat: 20:00'den 03:45'a yani iftardan sahura kadar Gül Bahçesi Parkı’nda "Sefer Tasını ve Seccadeni Al Gel" adlı bir etkinliğimiz vardır. Dualarımızda kardeşlerimizle olmak için orda olacağız Tüm Nevşehirli kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi. 

Dernek Başkanı Doğru, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Siyonist terör örgütü Bebek Katili İsrail ' in Gazze ' ye ve Gazze ' nin Müslüman halkına yönelik yaptığı saldırıların devam ettiğini söyledi. Mübarek Ramazan ayında İsrail'İn Gazze şeridine tonlarca  bomba yağdırdığını ifade eden Doğru, ' Çoğu çocuk beşyüzden fazla Müslüman şehit edilmiştir. Yaralıların sayısı dört bini bulmuştur. Sağlık Merkezleri, Ambulanslar özellikle vurulmaktadır. Kilometre kareye dört bin beş yüz beş kişinin düştüğü Gazze Şeridi, bir milyon sekiz yüz bin insanın yaşam mücadelesi verdiği bir savaş alanına dönüşmüştür. Uygulanan ambargo ve yapılan bombardıman nedeni ile tıbbi malzeme, gıda ve içme suyu ihtiyacı giderilememektedir. Elektrik kesintileri yaralılara müdahaleye imkân vermemektedir.Terör örgütünün savaşa gerekçe olarak gösterdiği üç Yahudi gencin kaçırılıp öldürülmesini olayının MOSSAD ' ın işi olduğu bellidir. Buna karşın başta ABD olmak üzere, İngiltere, Almanya ve Avrupa Birliği ' nin diğer ülkeleri saldırıları terör örgütü İsrail ' in kendini savunma hakkı olarak görmektedirler ' dedi. 

KADİR GECESİNDE BÜYÜK BULUŞMA...!
“İçerisinde bulunduğumuz sevgi, rahmet ve barış ayı olan Ramazan ayında Müslümanlara yönelik yapılan bu saldırıları ve Dünyanın neresinde ve kime karşı olursa olsun lanetle kınıyoruz.

Bu vesile ile tüm Nevşehirli duyarlı Müslüman kardeşlerime sesleniyorum.

23 Temmuz Çarşamba akşamı saat: 20:00'den 03:45'a yani iftardan sahura kadar Gül Bahçesi Parkı’nda "Sefer Tasını ve Seccadeni Al Gel" adlı bir etkinliğimiz vardır. Dualarımızda kardeşlerimizle olmak için orda olacağız.

Kur-an'ı Kerim tilaveti ve dualarla geçireceğimiz gecemizde biraz olsun kardeşlerimizle olmanın, onların yaşadıklarını biraz olsun anlamaya çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Müslümanların kurtuluşuna vesile olması dilediğimiz programa tüm Nevşehir halkını davet ediyoruz.” dedi.
23 Temmuz Kadir Gecesinde 
İftardan Sahura Gazze Meydanlarında Buluşuyoruz

İftar, Kuranı Tilavetleri, Sinevizyonlar, Teravih Namazı, Tevbe İstiğfar, Haced Namazı, Tesbih Namazı, Konuşmalar, Gıyabi Cenaze Namazı, Dua

TÜRKİYE GENELİ ŞEHİR MEYDANLARINDA PROGRAM YAPILACAKTIR.