Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından şehit polis ailelerine yönelik Aksaray-Nevşehir illerine gezi programı düzenlendi.

Adana, Amasya, Bolu, Çankırı, Hatay, Karaman, Kırıkkale, Konya, Mersin, Niğde ve Yalova illerinde ikamet eden şehit polis ailelerine yönelik düzenlenen gezi programı kapsamında İlimize  gelen şehit aileleri Kapadokya’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi.

Gezi programı kapsamında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde Şehit aileleri onuruna Topuzlu Han’da akşam yemeği verildi.

Programa; Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ ile eşi Songül AKTAŞ, İl Emniyet Müdürü Mehmet ARTUNAY ile eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin ARTUNAY, Niğde İl Emniyet Müdürü Selim CEBELOĞLU ile eşi Nurdan CEBELOĞLU ve   davetliler ve şehit aileleri katıldı.

Nevşehir Valisi İlhami AKTAŞ polis şehit aileleri ile birlikte olmaktan ve İlimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi ve misafirler ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Bölge gezi programına Vali AKTAŞ’ın eşi Songül AKTAŞ ve  İl Emniyet Müdürü Artunay'ın eşi Seçgin ARTUNAY da katılarak misafirler ile yakından ilgilendi.