Şehit askerimizin mezarının başında dua ederken,hemen yanı başında dikili olan bayrağımızın yırtık olduğunu gören duyarlı bir vatandaşımız, FİB Haber Merkezimizi haberdar ederek, ilgilileri göreve çağırdı. 

İşte Nevşehirli duyarlı vatandaşımızın www.fibhaber.com a göndermiş olduğu ihbar metni:

 Bugün Kaldırım mezarlığı ziyaretimizde bir şehidimizin kabrinde asılı bayrağımızın yırtık olduğunu gördük, üzüldük. Tatil olduğu için mezarlık girişinde görevlileri göremedik. Haber veremedik. En çok takip edilen Fibhaber 'e iletirsek ilgililerin müdahale edip o bayrağı değiştireceklerini düşündük.Bu görevi size tevdi ediyoruz...

FİB Haber Merkezimiz Durumu Hemen Haber Verdi !!!!
Konuyu hemen Nevşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ye telefonla bildirdik...Çiftçi şu açıklamalarda bulundu.

Mevcut hava ve mevsim şartları de dikkate alındığında Bunun bir ihmarkarlık olmadığını belirten Nevşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi,  Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeyen Böyle duyarlı vatandaşlarımız olduğu sürece bu ülkenin sırtı yere gelmez diyen Çiftçi,Bu duyarlı vatandaşımız ve Nevşehir'in Sesi FİB Haber.Com olarak Sizlerden Allah razı olsun. Bizleri Bilgidar ettiğiniz için. Hemen gerekli çalışmalaları düzenleyerek Merhum Şehidimizin kabri başındaki Türk Bayrağımızı yenisi ile değiştireceğiz dedi. Çiftçi bu vesile ile tüm Nevşehir halkımızın da Mevlit Kandillerini utluyorum dedi.

Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com olarak bizde gerek duyarlı hemnşehrimize gerekse Dernek Başkanımız Ramazan Çiftçi ye teşekkür ediyoruz


MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.