Ağustos 2012 tarihinde önce evde başlayan daha sonra Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde devam eden yemeğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 7 aylık sürede bir haber alınamayan 42 yaşındaki Tunç Boztepe ile iş ortağı 41 yaşındaki Selda Grosle'nin aranmasına devam ediliyor. Avanos'un kayıpları Selda ve Tunç'u bulmak için pazartesi günü yapılan aramalardan bir donuç alınamamıştı. Müge Anlı bu aramalardan çok umutluydu. Bu nedenle bir canlı yayın aracı da Avanos'a gelmişti. Ancak çok istediği bulundu haber bir türlü gelmedi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün isteğiyle Avanos'a gelen Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 4 balıkadam tarafından Ayhanlar Baraj gölünde ve  Kum ocakları mevkiinde de (Şirket Dağı)metal detektörleri ve Ankara'dan getirilen kadavra köpekleri eşliğinde yapılan aramalar sonuç vermemişti.

 

İstenilen gelişmeler olmayınca ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programının pazartesi günü yayınlanan bölümünde Avanos olayına çok fazla yer verilmedi.

 

Bakalım bugün ne tür gelişmeler olacak.

 

Programın ilk dakikalrında verilen özette Selda ve Tunç'un kaybolmalarından bir kaç gün sonra Sezai tarafından  bağevine alınan 3 ton kum, 10 torba çimentodan bahsedildi. Yine ilk kez Niyazi tarafından dile getirilen 50 Bin TL para olayı, Kevser Hanımın her şeyi bildiği ancak anlatmadığı, Sezai'nin gece evden çıkması ve sabah erken saatlerde eve dönmesi, küçük Kevser'in annesinin çantasında 65 bin TL gördüğü iddiaları gündeme getirildi.

 

Müge Anlı sık sık "olayın aslında netleşmiş olduğunu, yakında bu olayı yapanlar her kimse ortaya çıkacaktır" açıklamasını yapıyor.

Avanos’taki aramalar bugün sabah saat 9.30’da yeniden başladı. Aramalara biri Alman diğeri Amerikan Kurdu iki köpek de katılıyor. Köpekler zaman zaman dinlendirilerek yeniden arama çalışmalarına başlanılıyor.

 

Aramalar daha önce aranmamış noktalarda ve  tanık ifadelerine göre yapılıyor.

 

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde bulunuyor.

 

Köpekler bir yer tespit ederse hazır bekleyen ekipler o noktada kazı yapacaklar.