Minik Kevser şu çarpıcı açıklamalarda bulundu:-Dayım annem ve annnenemle barıştırmak amaçlı bağ evine gidildi.Annennem dediki kardeşin Sezai de gelsin dedi.Dayım gelmem demişti ama geldi.Tunç amcam annem Cüneyt abi Sezai dayım geldi.Sezai dayım da alkol aldı.Annem para verdi git içki al dedi.Benim uykum gelmişti.Çantanın içi doluydu para vardı.Dayımın gözü sürekli çantadaydı.Dizinin arasına almıştı. Annem sürekli diyordu ev yaptırcam diyordu.Annemle dayım ev konusunda anlaşamıyorlardı evi paylaşamıyorlardı.aama dayım sadece benim olacak ev diyordu.65 bin lira para olduğunu sanıyorum.Ben dayımın geldiğini hiç duymadım.Hadi sessizce geldi diyelim tuvalete gitmek için annananem den neden anahtar istesin kendisisnde anahtar vardı.

Ben Sezai dayıma sorduk annem nerde dedi.Mersine gideceklerini söylediler ama bende aradım ulaşamıyorum dedi.Dükkan ne olacak diye düşünüyorduk.Dayım o dükkanı satın annenler bidaha nah gelir dedi.

 

(Anne Kevser: Param var ev yaptıracağım diyordu sürekli kızım Selda…)

 

Müge Anlı daha dün röportaj yapan arkadaş ceplerinde para yoktu ben verdim para demişti.Kredi çekecektim diyorlardı.Küçük Kevser de çantada para var demesi çok ilginç dedi.Bu para meselesi çok önemli.Selda nın keyfi kimsede yok Almanyada yaşlı kocası para gönderiyor.Yanında sevgilisi var.Kaçmasını gerektirecek bir şey yok.

MİNİK KEVSER SELDA VE TUNÇ KAYIP OLAYI HAKKINDA ŞOK AÇIKLAMALAR…

Minik Kevser konuşmasında anannem bana dayın mersine gidiyoz dedi banada söylediler. Mersine Denize mi gittiler dedi denizdemi boğuldular acaba dedi. O gece Sezai dayımı Dabış (Dayımın arkadaşı murat), , bahattin dayımın oğlu Burak o gece motorla bırakmış açıklaması ilk kez dile getirildi ve şok gelişme büyük ses getirdi.

 

Minik Kevser:- Benim uykum gelmişti. Onlar içkileri bitti yeni içki aldılar.Uykum gelince Annem seda anahtarı verdi Dayım Sezai Benimle cüneyti kolumdan sürükleyerek götürdü.Dayım Annanem ben ve cüneyti eve bıraktı.

 

Bu konu hakkında Kevser anneye soran Müge Anlı böyle bir şey varmı neden bunu hiç anlatmasınız dedi. Selda nın annesi Kevser ise, Doğru böyle oldu. Olay günü gece saat 4:00 te yanıma oğlum Sezai geldi. - Şimdiye kadar nerdeydin oğlum dedim. Aşağıda film izliyordum dedi. Ondan sonra ben tekrar yattım. Motor sesi geldi balkondan duydum. Tekrar Sezai ye sordum. Ses geliyor ses nerden geldi dedim. Motor sesi ve hadi hoşça kal diye bir ses duydum. Tamamda şimdi nerden geliyon dedim. Otelden geliyorum.(Kardeşi Bahattinin Oteli) Burakla(Bahattinin oğlu) murat (Dayımın arkadaşı Dabış) beni o gece sabah beni eve bıraktı dedi.

 

KEVSER TEYZE : BEN MANNAĞIMIŞSIM …

MOTOR'UN SESİ HADİ HOŞÇAKAL GİBİYDİ …

OLAYIN BAŞINDA BAĞ EVİNE SEZAİ ÇAĞIRMIŞTI,ŞİMDİ SELDA ...

MÜGE ANLI İSYAN EDİYOR:((( YETER ARTIK KEVSER TEYZE!!!

Niyazi; o gün sabah 09: 00 gibi kalktık annannem de işe gitmedi dayım kardeşim ben annannem beraber kahvaltı yaptık.

 

 

Minik Kevser: Dayım kayıp olaydan bir gün sonra kıyafetini kovanın içine koyup suya bastı dedi.Normalde makinaya atıp yıkanırdı çamaşırlar…Acaba Sezai neden kıyafetlerini kovaya koyup yıkamıştı?

SON DAKİKA: Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Önümüzde ki hafta yeniden belirlenen yerlerde köpekle ve dalgıçlarla arama başlatılacak.Müge Anlı programda Nevşehir Emniyet Müdürü ve Nevşehir Savcılığına bu gayretli ve kararlı çalışmaları adına teşekkür etti.

Avanos Derinöz mevkiinde bulunan bağevlerinde 2 Ağustos 2102 tarihinde akşam ailece yaptıkları pikniğin ardından arabalarıyla birlikte kaybolan ve o günden bugüne aradan geçen 7 aylık sürede bir haber alınamayan Tunç Boztepe ve Selda Grosle'nin aranmasına ''Müge Anlı ile Tatlı Sert'' programında devam ediliyor. Müge Anlı 8 Mart günü canlı yayında  yayınlayacağı bir video ile olayı önemli ölçüde aydınlatacağını söyledi. Programın ilk dakikalarında kaybolma olayının özetine yer verildi. O gece neler olduğunu Selda Hanımın kızı ve eski eşi İsa Bey anlatıyor. İsa Bey Dabış adlı kişinin Sezai ile Bey ile olan ilişkilerini anlattı ve Dabış'ın her şeyi bildiğini söyledi. Küçük Kevser, "Anneannem, Tunç'un annemle ilişkisine karşı çıkmıyordu. İsa Bey ise kendisine Bahattin'in "Selda'yı öldür, kimse senden şikayetçi olmayacak. " dediğini açıkladı. Stüdyodaki Niyazi ve Kevser Hanım da İsa Beyi doğruladı.

 

 

 

Daha sonra Kevser olayı anlattı. Kevser "Bağevine Sezai ile annemi barıştırmak için gidildi, annemin çantasında 65 Bin TL para vardı. Otururken dayımın gözü sürekli paralardaydı. Annemle dayım evi paylaşamadığı için anlaşamıyorlardı. Dayım gece eve gelmedi. Sabah kahvaltıyı birlikte yaptık. Dayım üstünü değiştirmişti. Dayım, annemin Mersin'e gittiğini söyledi. " Dedi. Annneanne ise parayı hiç görmediğini söyledi.

 

Niyazi ise Tunç'un Kevseri çok sevdiğinden hiç kimseye haber vermese bile Kevser'i arayacağını söyledi. Niyazi " Tunç abi Kevser'e çok değer verdiğinden görmesin diye yanında içkiyi bile pet şişeye koyarak içerdi." dedi.

 

Müge Anlı da " Balkonda içki içilmesinden rahatsızlık duyan birisi elinde rakı dolu bardakla dışarı çıkmaz." Dedi.

 

Yapılan konuşmalar daha çok Sezai Bey ve Dabış lakaplı Murat üzerine yoğunlaştı. Yeni çıkan bir bilgiye göre daha önce gece boyunca evde film izlediği söylenen Sezai Beyin geceyi dışarıda abisinin otelinde geçirdiği anlaşıldı. Küçük Kevser'in iddiasına göre de Sezai Beyi eve Dabış lakaplı Murat ve Sezai'nin yeğeni Burak bırakmış.

 

Kevser Hanımın tutarsız açıklamaları üzerine olayı baştan itibaren yeniden anlatması istendi. Kevser Hanımda o geceyi baştan sona anlattı. Kendisini saf olarak niteleyen Kevser Hanıma Müge Anlı " Ben safım diyen insanların çok uyanık olduğunu düşünürüm. Kevser teyze ben senin o kadar saf olmadığını düşünüyorum." Dedi.

 

Küçük Kevser'in bir diğer iddiasına göre de Sezai dayısı olay gecesi üzerinde olan kıyafetleri kova içerisinde suya bastırmış. Sabah kova içindeki kıyafetleri gören Kevser'i de orada uzaklaştırmış ve kıyafetleri bir torbaya koyarak götürmüş. Kevser "Kovadaki suyu döktüğümde kan renginde bir su gördüm" dedi.

 

Gelinen noktada annesine otelden geldiğini söyleyen Sezai Beyin o saatte diğerleriyle birlikte otelde ne işi vardı? sorusuna cevap aramaya geldi.

 

Bu arada son dakika gelişmesi olarak "Nevşehir Emniyeti önümüzdeki hafta olay yerinde ve belirlenen yerlerde yeniden detaylı aramalar yapacağını" açıkladı.