Hüseyin Şener mesejında; 

Yaşlılarımız,dün ile bugün arasında köprü kuran,kültürümüzü,milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamıza sağlayan en değerli varlıklarımızdır.Onlara sağlıklı,aktif ve mutlu oldukları bir hayatı sağlamak hepimizin görevidir.

Bakanlık olarak evde destek evde bakım ve mobil hizmet anlayışıyla yaşlılarımızın kendi sosyal çevrelerinde aile bütünlüklerini koruyarak hayatlarını devam ettirmelerini amaçlıyoruz. Onların toplum içinde kendini kendilerini idare edebilmeleri üretken ve saygın bir şekilde mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri temel gayemizdir.

Yaşlılarımıza daha iyi yaşam koşullarını sağlamak en büyük görevimizdir. Bütün çabamız üzerimizde emekleri olan eli öpülesi yaşlılarımızın huzur içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve ihtiyaç duyduklarında devletimizin sıcak yüzünü onlara göstermektir.

Üzerimizde emeği olan yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş ve hem vicdani hem de insani sorumluluğumuzun gereğidir.

Bu vesile ile değerli büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor ve ellerinden öperek,minnet ve şükran duygularımla sağlıklıve mutlu bir ömür geçirmelerini temenniediyorum . dedi