Şeyh ul Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an kursundan yapılan açıklamada; 2015 yılında Acıgöl ilçesi Karapınar kasabasında eğitime başlayan Şeyh ul Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an kursu yoğun bir öğrenci talebi ile karşılaştı. Bu talepleri karşılamak ve ülkemizdeki sahih Kur'an okuma hizmetine Katkı sağlamak hafızlık eğitiminin önemini artırmak ve ülkemizdeki Hafız sayısını artırmak için yeni binalar yaptırarak eğitim hizmetine devam etmektedir.

Şu an itibariyle 120 hafızlık yapan ve 104 hafızlık hazırlık sınıfında yer alan öğrencisi olmak üzere toplamda 224 öğrencisi ile eğitim hizmetine devam etmektedir. İnşallah yeni kurs inşaatımız da tamamlandığında 400 erkek ve 200 de kız öğrencilerimiz olmak üzere toplamda 600 öğrenciye hafızlık eğitimi vermeye başlayacağız .

Kursumuzda ki öğrencilerimizin birçoğu şehir dışından gelmişlerdir 20 farklı ilden öğrencilerimiz, Hatta Yurtdışından öğrencilerimiz var. Halkımızın Bu yoğun teveccühünü kurs olarak biz kaliteli eğitim vermemize bağlıyoruz . Çünkü bütün eğitimcilerinin Kurra Hafız olduğu ülkemizdeki tek kursuz .Kur'an Kursumuz ilk mezunlarını vermeye başladı.

Hafızlığını tamamlayan öğrencilerimizden 13 ü, 13 Temmuz'da Kayseri'de yapılan hafızlık tespit sınavina katılmış ve komisyon üyelerinin takdir ve teşekkürlerini alarak kursumuz dan mezun olmuşlardır. Hafızlığını tamamlayan diğer öğrencilerimiz Ekim ayında hafızlık tespit sınavına katılacaklardır. Hafızlığını tamamlayarak Üstün başarıyla mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder hayatlarının Kur'an olmasını dileriz.

Öğrencilerimize bu başarıyı sağlatan gecesini gündüzüne katan mesai gözetmeksizin çalışan eğitimci vefakar cefakar hocalarımıza teşekkürü de bir borç biliriz.