Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir´i ziyaret etti.Ziyarete, Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kursu Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Abdullah Yapıcı, Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kursu Müdürü Fatih Ateş ve Kurs öğretmeni Ömer Yiğit katıldı.
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kursu Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Yapıcı,dernek faaliyetleri hakkında Milli Eğitim Müdürü Demir´e bilgi verdi. Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kursu Müdürü Ateş´de Karapınar Kasabası´nda faaliyet gösteren kurslarında 14 öğretici nezaretinde 216 öğrencinin hafızlık çalışması yaptığını, bu yıl yapılan kuran okuma ve ezan okuma yarışmalarında il birinciliği elde ettiklerini, Ağustos ayında ek binalarının hizmete açılacağını belirtti. 350 yataklı bölgenin en büyük kur´an kursunun inşaatının ve 150 yataklı kız kuran kursu inşaatının devam ettiğini belirten Ateş, bu çalışmalarda Milli Eğitim Müdürlüğü ile iyi bir koordine içerisinde olduklarını belirterek Milli Eğitim Müdürü Demir´e teşekkür etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Demir ´de yapılan faaliyetleri takdir ile karşıladığını belirtip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.