Televizyon Kasasında Uyuşturucu Sevkiyatı...

Nevşehir de 4 Kilogram Esrar Ele Geçirildi...Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Yapmış Olduğu Çalışmalar Neticesinde 4 Kilo 300 Gram Uyuşturucu Maddesi Ele Geçirilmiş iki Şahıs Tutuklanmıştır.
 
Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde suçları ile mücadele faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları istihbari çalışmalar neticesinde; durumundan şüphelenilen bir araç kontrol edilmiş ve aracın içerisinde yapılan kontrollerde iki adet televizyon içerisinde uyuşturucu madde olduğunu tespit edilmiştir.
 
Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden  araç ve televizyonların içerisinde yapılan aramada televizyonun  zula olarak tabir edilen tüp kısmında  29 parça halinde toplam 4 kilo 300 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir. 
 
Araçta bulunan şüpheliler R.T. ve M.M. haklarında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Bulundurmak ve Nakletmek” suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş ve çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.