Gazetemizi ziyaret eden Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdin Polat gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve muhabirimiz Erkan Yiğit tarafından karşılandı.

14-20 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdin Polat SGK faaliyetleri ve Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarete Sosyal Güvenlik Kurumu olarak basın çalışanlarının her türlü talep ve önerilerine kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Nevşehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdin Polat, “Sosyal Güvenlik Kurumunun halk nezdinde önemli bir yer tutuyor. Kurum halk nezdinde önemli bir yer tutuğu için kurumumuz sürekli yoğun oluyor kurumun yoğun olması bizleri mutlu ediyor çünkü biz yoğun olmazsak bizde bir sıkıntı olduğunu düşünürüz. Halkımızın talep ve hizmetlerini yerine getirmek için çalışma mesailerimizin sürekli yoğun olması gerek biz kurum amirlerini gerekse de çalışma arkadaşlarımızı son derece mutlu ediyor.
Nevşehir genelinde yoğun bir çalışma temposunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kurumumuz tarafından yapılan çalışmaların sürekli basında yer alması halkımızın bilgilendirmesi açısında önemli bir yere sahip olduğu gibi bizler içinde son derece önemli çünkü haberlerden sonra geri bildirimlerimin oranı yüksek oluyor.  Başta Nevşehir FİB Haber İnternet Gazetesi olmak sürekli yaptığımız çalışmalara yer veren tüm yazılı ve görsel basınımıza teşekkür ediyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu olarak kapımız sonuna kadar basınımıza açıktır. Bizler Sosyal Güvenlik Kurumu olarak sürekli basımızın yanında yer almaya özen göstereceğiz.” dedi.



Gerçekleşen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, ziyaretten dolayı SGK İl Müdürü Erdin Polat’a teşekkür ederken Nevşehir FİB Haber Gazetesi olarak vatandaşın yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirilmesi ve kurum tarafından yürütülen çalışmaların vatandaşa ulaştırılması adına üzerine düşen her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.
Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret çekilen fotoğrafla son buldu.