Gazetemizi ziyaret eden Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat, FİB Haber Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile görüşerek bilgi alış verişinde bulundu.

Gazetecilik mesleğinin sorumluluk ve fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu kaydeden Polat, “Yaptığınız iş zor bir iş. Zorlu bir yolda yürüyorsunuz. Çalışmalarınızda  sizlere başarılar diliyorum” dedi. Polat, ayrıca yeni yayın hayatına başlayan Nevşehir'in ilk ve tek İnternet televizyonu olarak www.fibhaber.tv ye de hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

SGK Çalışmaları hakkında bilgiler veren Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat, SGK ile ilgisi, işi bulunan kişinin  bütün işlerini kolaylıkla halledebileceğini vurguladı.

SGK görevlilerine, kuruma gelen insanlara her zaman güler yüzle karşılamaları gerektiğini söylediklerini anlatan Polat, "Biz burada kiracıyız. Kuruma gelen insan buranın sahibi. Gelen insanın kıyafetine bakmıyoruz. Nezaket kurallarının dışına asla çıkmıyor, en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı, SGK Nevşehir İl Müdür Vekili Erdin Polat’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.SGK’nın toplumsal yaşam açısından son derece önemli bir kurum olduğunu belirten Çapacı, “ Sayın müdürümüzün çalışmalarını da hem Nevşehirliler olarak hem de gazeteciler olarak yakından izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

Ziyarette, SGK Nevşehir İl Müdürlüğünden Sosyal Güvenlik Denetmeni Yusuf Acar ve SGK insan kaynakları şefi Mehmet Kutay da hazır bulundular.