Atamalarıyla Türkiye'de  ve Dünyada rekor sahibi eski Nevşehir Turizm İl müdürü Veleddin Birsöz'e bir rakip daha geldi. Bu kez Atama konusu ile değil Gezi ve Ziyaretleriyle ön plana çıkan SGK Nevşehir İl Müdürü Kemal Duran için vatandaşlar Böyle giderse el sıkma anlamında bir rekortmen müdürümüz daha olacak diye ince bir espriyle Sayın Müdür Duran'a göndermede bulunuyorlar.

SGK Nevşehir İl Müdürü Duran El Sıkma Rekoruna Koşuyor...

16 Mayıs 2014 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürlüğüne atanan Kemal Duran, o tarihten bu tarihe geçen dört ayı aşkın bir süredir ziyaret ve gezilerini bir türlü tamamlayamadı. 

Ziyaret ve gezilerin ne zaman bitip bitmeyeceğini bizlerde bilemiyoruz ama bildiğimiz birşey varsa oda Bu durum Nevşehir kamuoyunda vatandaşlarımızında gözünden kaçmıyor..

Önce ziyaretler ardından iadeyi ziyaretler, Açılışlar, Milli Bayramlar, Dini Bayramlar, Özel günler ve haftalar derken SGK Nevşehir İl müdürü Kemal Duran Adeta Evliya Çelebi gibi geziyor... Bunun yanında Açılışlar, Özel günler haftalar ziyaretler bir tarafa personel ziyaretinden hasta ziyaretine hatta personelleriyle öğle yemeğini bile haber olarak gündeme taşıması bu kadarınada pes dedirtiyor...


Zaten Türkiyemizde hergünü bir ayrı özel gün olarak kutluyoruz. Anlayacağınız böyle giderse Sayın Müdür dönemi sadece geziler ve ziyaretlerle hatırlanacak.

Dost acı ama gerçekleri konuşurmuş biz Sayın Müdürü uyarıyoruz. Vatandaş sizden sorumluluğunuz içerisinde güzel hizmetler ve görevler bekliyor. Yoksa ne bu gezilerin nede bu koltukların makamların anlamı olmaz.Asli görevinizde bir kez daha size başarılar dileriz...