Muhtarınıza Başvurun

NEVŞEHİR(MHA) 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayı süresince Vatandaşı sahura kaldıracak olan davulculardan şikayeti olanların mahalle muhtarlarına müracaat etmeleri istendi.

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, her yıl olduğu gibi mahallelerde ramazan ayı süresince görev yapacak olan davulcuların belirlenmesinde son derece titiz bir çalışma yaptıklarını, mahalle muhtarlarının davulcuların belirlenmesi konusunda özenle çalıştıklarını söyledi.

Bu çalışmaların ardından belirlenen mahalle davulcularının ramazan ayı süresince Vatandaşı yapacağı işi dışında rahatsız etmemesine dikkat edileceğini kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, “Halkımızı ramazan ayı süresince sahura kaldırmakla görevli olan davulcularımızdan şikayeti olanların mahalle muhtarlarımıza başvurularını yapmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda davulcularla ilgili ufak tefek sorunlar dışında ciddi bir şikayet olmadı. Bu yıl da aynı şekilde ramazan ayı süresince davulcularımızdan şikayet olmamasını arzuluyoruz. Ancak bu konuda herhangi bir rahatsızlığı bulunanlar olursa mutlaka mahalle muhtarlarına eğer çeşitli nedenle kendisine ulaşamazlarsa bizzat muhtarlar derneğimize müracaat edebilirler” diye konuştu.