İstanbul’da kurulan Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) üyeleri hafta sonunda NEVBİAD üyesi Saygın İş adamı Yaşar EROĞLU'nun ev sahipliğinde Silivri de ki Eroğlu Çiftliğinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu'nun özel davetiyle İstanbul Silivri de ki Eroğlu Çiftliğinde düzenlenen yemekli proğrama Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Merkez Valisi Vali Hüseyin Avni Coş, NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Eyüp ilçe Kaymakamı Abdullah Dölek,  Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş ile NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş, Ünlü Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Doğan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Doğan Birgül, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Alphan Namlı, Vecni Büyük, Yaşar Köybaşı,Grupama Sigorta Genel Müdürü Ramazan Ülger, Çatalca Kaymakamı İnci SEZER BECEL, Adnan Çapacı, Gürbüz Pınarbaşı, Durmuş Çatkılı, Jmk Tektil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, Bakırcıoğlu Yapı Ve Özel Çapa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam Tesan İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan,  Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, NTSO Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, İş Adamı İrfan Karaca, Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren, Nurlular Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Nurlu, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve LOFT ve Colin's ​CEO'su Şahin Eroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümmet Eroğlu ,Yavuz Eroğlu, Beyin Cerrahi Prof. Dr. Hidayet Akdemir ile Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Yuva Köyü Muhtarı Hasan Kaymak ve çok sayıda davetli katıldı.

Sanatçılar Hasan Yılmaz, Meltem Adalı, Özgürcan Çoban, Hasan Keşkek, Baddili Ali (Ali Taşkıran) ve Orhan Aykut'un birbirinden güzel parçaları seslendirdiği muhteşem gecede tam manasıyla Nevşehir Rüzgarı esti...

Her zaman Nevşehirli olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin," Biz NEVBİAD olarak Klasik bir hemşericilik derneğinden öte bir vasıf taşıyoruz. Burada ki tüm arkadaşlarımızın desteği katkısı bizim için son derece önemli. Düşündüğümüz uygulamaya koyduğumuz her çalışmada bize çok destek oluyorlar.  Nevşehirli dernek üyelerimizin Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.  

Tekin, "bugün bu güzel geceyi tertip ederek bizleri ağırlayan Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve NEVBİAD üyemiz Yaşar Eroğlu bey efendiye, Aynı zamanda bugün katılımlarıyla bizleri şereflendiren Başta Değerli Valimiz İlhami Aktaş, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş tüm Nevşehirli iş adamlarımız bürokratlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Dost ve Hemşehri meclisinde bol bol Nevşehir sohbetleriyle memleket hasreti gideren Nevşehirli Bürokrat ve iş adamları muhteşem geceye ev sahipliği yapan NEVBİAD üyesi Saygın İş adamı Yaşar EROĞLU'na teşekkür ettiler.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Sivil toplum örgütleri ve dayanışma derneklerini çok önemsediğini belirterek, bu manada önemli bir görev üstlenen NEVBİAD derneğine başarı dileğinde bulundu ve ev sahipliği içinde Nevşehirli İşadamı Eroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Eroğlu’na teşekkür etti.





Fotoğraf: Adnan YILDIZ