SİVİL TOPLUM KURULUŞ TEMSİLCİLERİ, ÜNVER’İ TEBRİK EDİYOR

Nevşehir’deki çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Nevşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Ünver’i ziyaret ederek, önümüzdeki 5 yıllık dönemin hayırlara vesile olması dileklerini iletiyorlar.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in 3 Nisan 2014 Perşembe günü mazbatasını alarak 3. Kez göreve başlamasının ardından gerek vatandaşların ve gerekse sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor. Tebrikleri kabul eden Ünver, şahsına karşı gösterilen yakın ilgi ve alakaya yürekten teşekkür ettiğini belirtti.

Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Özel Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, Enderun Eğitim VakfıBaşkanı Mustafa Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun mesajını ilettiler.

Tebrik ziyaretinde bulunan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı sporcuları da, Ünver’e kulüb formasını hediye ettiler. Ünver,boksörlerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünver’i gün boyunca ziyaret edenler arasında yer alan Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşirelerde, ziyaretin anısına, Belediye Başkanı Hasan Ünver ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılan Belediye Başkanlığı seçimini üst üste 3. Kez kazanan Hasan Ünver’e vatandaşların hayırlı olsun tebriği hız kesmeden devam ediyor.

 ÜNVER’E HAYIRLI OLSUN TEBRİĞİ SÜRÜYOR

Seçimlerin ardından 3 Nisan 2014 Perşembe günü mazbatasını alarak Nevşehir Belediyesi  önünde coşkulu bir vatandaş topluluğunun da katıldığı bir tören sonrasında dualar eşliğinde Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Hasan Ünver’e vatandaşların hayırlı olsun ziyaretleri halen devam ediyor.

Çeşitli mahallelerden gruplar halinde gelen vatandaşların yanı sıra Organize Sanayi,Lale ve Yeni Sanayi esnafları ile şehir merkezlerindeki esnafların hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul eden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver “ Sizlerle el ele omuz omuza şehrimizin daha da gelişmesi için geçmişte olduğu gibi önümüzdeki 5 yıllık dönemde de çalışmalar yapacağız Her zaman olduğu gibi verdiğiniz helal oyların karşılığını  şehrimize en kaliteli hizmetleri yerine getirerek vereceğimize inanıyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.