AK Parti’de Bayramlaşma Bayramın İlk Günü
NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti’de mübarek ramazan ayı dolayısıyla bayramlaşma bayramın ilk günü yapılacak.
Parti İl Binasında yapılacak olan bayramlaşma programına Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl genel meclisi üyeleri, belediye başkanları katılacak.
Ramazan Bayramının 1. Günü Saat 13.30 – 15.30 Arasında Gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programında Ak Partili Nevşehir Milletvekillerinin gündeme dair açıklamalarda da bulunmaları bekleniyor.

CHP’de Bayramlaşma Bayramın Üçüncü Günü
 Cumhuriyet Halk Partisinde ramazan bayramı bayramlaşma programı bayramın üçüncü günü parti il binasında gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Göktaş’ın yanı sıra merkez ilçe başkanı Semasi Yücel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programı Saat 13.30’da başlayacak.


MHP'de Bayramlaşma Bayramın İkinci Günü 

Milliyetçi Hareket Partisinde ramazan bayramı bayramlaşma programı bayramın ikinci günü parti il binasında gerçekleştirilecek.Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı’nın yanı sıra merkez ilçe başkanı Av.Burak Kalfaoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programı MHP Parti binasında Bayramın ikinci günü Saat 14.00’da başlayacak.Bayramlaşma:14:00-16:00 arası
Demokrat Parti’de Bayramlaşma Bayramın İkinci Günü
NEVŞEHİR(MHA) Demokrat Parti’de ramazan bayramı münasebetiyle bayramlaşma bayramın ikinci günü gerçekleştirilecek.
İl Başkanı Murat Boz, Merkez İlçe Başkanı Ali İhsan Parlatan’ın ev sahipliğinde yapılacak olan bayramlaşma programı İl başkanlığı binasında yapılacak.
Ramazan bayramının ikinci günü 12.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Demokrat Partinin bayramlaşma programında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi daha önce Demokrat Partili olan Kavak belediyesini ziyaretler Belediye Başkanının Ak Partiye katılmasının ardından bu yıldan itibaren yapılamayacak.

BBP’de Bayramlaşma
NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisinde ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlenecek.
Ramazan bayramının ikinci günü 14.00 – 16.00 Saatleri arasında Parti İl Binasında düzenlenecek olan bayramlaşma programına İl Başkanı A. Yavuz Uluer ile Merkez ilçe başkanı Fatih Sağlamkardeş ev sahipliği yapacak.