Eroğlu Gayrimenkul’ün gözbebeği projesi olan Skyland İstanbul; rezidans, AVM, ofis ve uluslararası otel zincirini bir arada İstanbul’un tam ortası Seyrantepe’de inşa edildi.

Türk Telekom Arena’nın hemen yanında konumlanan Skyland İstanbul; tasarımı, konsepti ve mimarisinin yanı sıra teknolojiyle doğallığı, ihtiyaçla huzuru en iyi şekilde harmanlayarak geleceğin İstanbul’una bugünden kapılarını açıyor.


Eroğlu Gayrımenkul tarafından Seyrantepe’de inşa edilen ve tasarım, konsept ve mimarisi ile İstanbul’a ayrı bir soluk getirmesi beklenen Skyland İstanbul Projesi Kapadokya dan esinlenmiş mimari tarzı ile büyük ilgi ve beğeni topluyor.

Tasarım şirketi Broadway Malyan'ın Kapadokya'nın peri bacalarından esinlenerek tasarladığı Skyland İstanbul ,rezidans, iş kuleleri, otel ve alışveriş merkezinden oluşuyor.

Proje, havaalanları, metro istasyonu, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak. Bursa'da inşa edilen Harmony Towers 23 ve 18 katlı iki kuleden oluşuyor. İstanbul'daki Platform Merter Residences&Suites projesinde ise toplantı ve konferans salonları, 5 yıldızlı otel konseptiyle tasarlanmış rezidanslar, alışveriş ve Spa merkezi bulunuyor. 

Sabah 


Eroğlu Gayrimenkul’ün gözbebeği projesi: Skyland İstanbul

Merkezi lokasyonu ile fark yaratıyor

Mimarisini sektörünün önde gelen mimarlık ofislerinden Broadway Malyan Urbanism Design’ın tasarladığı projede rezidans, alışveriş merkezi, ofis ve uluslararası otel ile karma bir yaşam alanı sunuluyor. Farklı yüksekliklerdeki üç kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydan olarak tasarlanan Skyland İstanbul, şehrin tam ortasında yer alıyor ve dikey yaşamda güçlü bir İstanbul panoraması sunuyor. Yapımına 2012 yılında başlanan ve 2016 yılında teslim edilmesi hedeflenen Skyland İstanbul, Türk Telekom Arena’ya komşu merkezi lokasyonu ile İstanbul’un en önemli ana ulaşım arterlerinden birinde bulunuyor. Proje, TEM otoyolundan tek giriş alarak direkt bağlantı sağlamasıyla trafik sorununa da çözüm buluyor, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması; şehirde bulunan alışveriş merkezleri, iş alanları, sosyal ve kültürel mekânlara yakınlığı gibi pek çok avantajı da yatırımcısına sunuyor. Türk Telekom Arena’nın hemen yanında yükselen üç kulesiyle Skyland İstanbul, ev hayatını keyifli alışverişle, ofis hayatını ise şehir hayatıyla harmanlayarak İstanbul’u seven herkesi yeni bir hayata davet ediyor.

Eroğlu: “Bu proje hem İstanbul’un hem de bizim gözbebeğimiz olacak”


Türk Telekom Arena’nın bölgeye katkısı ve Cendere bölgesi kentsel dönüşümü ile daha da değerlenecek olan Skyland İstanbul hakkında bilgi veren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Skyland İstanbul bizim gözbebeği projemiz. Bunun nedeni, İstanbul’a oldukça farklı bir bakış açısı getirdiğimizi düşünüyor olmamız. Özel tasarlanmış yaşam alanlarını huzur odaklı bir yaklaşımla sunduğumuz proje kapsamında rezidanslar, AVM, ofis ve otel bir arada bulunuyor.

“Projemiz nefes alıyor, nefes veriyor…

Skyland İstanbul’un farklı özelliklerine dikkat çeken Nurettin Eroğlu, “Günümüzde geldiğimiz noktada teknolojiyi hayatımızın her alanında kullanıyoruz. Konutlar da artık teknolojiye ayak uydurdu.

“Her şey söylendiği kadar gerçek”

Projenin lokasyon ve özellikleri ile çok iyi bir yatırım fırsatı da sunduğunun altını çizen Nurettin Eroğlu, “Skyland İstanbul eşsiz bir yaşam alanı ile huzuru bir arada arayanlar için önemli bir proje olacak. Skyland İstanbul, günümüzde pek çok proje için söylenen “şehrin merkezi” “yatırım fırsatı” “en değerli yatırım” gibi ifadelerin reel olarak karşılık bulduğu bir proje. Seyrantepe şimdiden şehrin yeni cazibe merkezi ve önümüzdeki yıllarda Skyland İstanbul’un da sayesinde çevredeki hayat daha farklı hale gelecek. Şehrin en büyük hastanelerinden biri olan Şişli Etfal’in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binalarının, pek çok markalı lüks konut projesinin bu alanda inşa edilmesi de tesadüf değil. Seyrantepe gün geçtikçe yeni İstanbul’un yüzü olacak” diye konuştu.

1000’e yakın daire şu an satışta

Skyland İstanbul, 3.500 USD metrekare fiyatı ile satışa başladı. 330.000 TL’den başlayan fiyatlarla 52-67 metrekare aralığında stüdyo daire, 80-107 metrekaresi arasında 1+1 daire, 117-133 metrekare arasında 2+1 daire, 184-198 metrekare arasında 3+1 daire ve 298-322 metrekare arasında 4+1 daire olarak satışa sunulan Skyland İstanbul’da her ihtiyaca uygun farklı metrekarelerde konutlar bulunuyor.

Sağlıklı, teknolojik ve ferah çalışma alanları

Ofis mekânlarıyla da farklılaşmayı hedefleyen Skyland İstanbul’un ofis kulesinin en üst katında yer alacak Sky Bar ve diğer sosyal alanlar da çalışanlara daha konforlu bir ortam sunmak için planlanmış.

Şehir ve stadyum manzaralı otel

Skyland İstanbul Projesi’nde yer alacak şehir ve stadyum manzaralı, 300 oda kapasiteli, 5 yıldızlı uluslararası otel ise bölgeyi daha da hareketlendirecek. İçinde 600 kişilik konferans ve balo salonlarının bulunduğu, bar ve restaurantlar, SPA ve wellness merkeziyle yenilikçi ve öncü olacak otel, rahatlık ve konforu bir arada sunacak. Daha şimdiden bu otelin işletmesi için, dünyanın en büyük ve lüx otel zincirleri sıraya girmiş durumda.

Yeni bir AVM, yeni bir soluk

Skyland İstanbul’un üç kulesini birbirine bağlayan geniş? meydanı, İstanbul’un en özel alışveriş? merkezine de ev sahipliği yapıyor. Dünyaca ünlü markalar karmasını bir arada sunacak olan Skyland İstanbul AVM, 3500 araçlık otoparkı ile park sorununu ortadan kaldırıyor. Alışveriş? merkezinin en üst iki katında, açık hava sevenler için restoranlar ve lüks markaların da yer almasıyla Skyland İstanbul AVM, alışveriş adına ne olursa misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Alt katlarda ise, insanların aileleri ile vakit geçirebileceği ve eğleneceği alanlar, her kesime uygun mağaza karması ve sinemalar mevcut.

Eroğlu Gayrimenkul Hakkında

Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz...

Eroğlu Holding’in tekstil ile başlayan,30 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul'ün önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Colin's ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği 'marka yaratma' üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008'de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009'da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010'da ise Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe'deki yeni projesi olan Skyland İstanbul’a başlamıştır.