AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Nevşehir İl Özel İdaresini ziyaret ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin katılımlarında Bölgemizde bulunan soğuk hava depoculuğu sorun ve çözüm yollarına ilişkin Nevşehir İl Özel İdaresinde istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Çiçek, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz ve birim amirleri katıldı.

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir İl Özel İdaresin'de bölgemizin doğal zenginliği; kayadan oyma yapıların tasarım, hesap ve yapım esaslarına dair yönetmelik taslağını ele alıyoruz.
Doğal kaya depolarımız, ürünlerin muhafazası, kalitesinin korunması ve Nevşehir 'imiz için çok önemli bir değerdir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla yaptığımız görüşmelerde doğal depolarımızın ilimiz Nevşehir'e ve ülke ekonomize katkılarını vurguladık." dedi.